-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Forfriskende kold aspargessuppe
Forår er lig med asparges
4
Ingredienser
- ¾ l grønsagsbouillon
- 1 dl hvidvin, tør vermouth eller bouillon
- 500 g grønne asparges
- 50 g mascarpone
- lidt estragon og dild
- salt og peber
- SERVERING:
- 4 brødcroutoner
- 4 tsk mascarpone
- 50 g lakse- eller stenbiderrogn
- frisk estragon, dild eller purløg
Sådan gør du:
- Hæld bouillon og vin i en gryde og bring det i kog.
- Skær aspargesene i mindre stykker, læg dem i gryden og kog dem 8-10 minutter.
- Blend og hæld suppen tilbage i gryden, pisk den igennem med mascarpone, smag til med estragon, dild, salt og peber og afkøl suppen.
- Ved serveringen anrettes suppen i glas eller skåle med brødcroutoner, mascarpone og lakserogn.