-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Glutenfri pebernødder
Byd julen velkommen med en skål glutenfri pebernødder. Se her, hvordan du bager den klassiske julesmåkage i en glutenfri version:
Ca. 160 stk. pebernødder
Ingredienser
- Glutenfri pebernødder
- 125 g smør
- 75 g sukker
- 50 g farin
- 1 æg
- 250 g glutenfri mel, se tip
- 1/2 tsk hjortetaksalt (eller 1 tsk glutenfri bagepulver)
- 1/2 tsk st. ingefær
- 1/2 tsk st. kanel
- 1/2 tsk st. nelliker
- 1/2 tsk st. peber
Sådan laver du glutenfri pebernødder
- Tænd ovnen på 200 grader. Rør smør, sukker og farin godt sammen og rør ægget i.
- Bland de tørre ingredienser og vend dem i æggemassen.
- Saml dejen og del den i 8 portioner. Tril dem til pølser og skær hver pølse i ca. 20 stykker.
- Tril dem til kugler og læg dem på bageplader med bagepapir.
- Bag dem 10-15 min. og sæt dem til afkøling på en rist.
- Opbevar i kagedåser.
Julens bedste småkager
PRØV OGSÅ: Glutenfri vaniljekranse