Grillede quesadillas med kylling

Grillede quesadillas med kylling

Her har vi skåret quasadillaer ud i mindre stykker, så er de fine som en lille snack før maden.

4 pers.

Ingredienser

  • 500 g grillet kyllingebryst
  • 2 dl tacosauce
  • 200 g majskerner
  • 1 lille grøn peber
  • 200 g revet cheddarost
  • 8 soft tortillaer, mexicanske pandekager
  • Tilbehør:
  • guacamole af 2 mosede avocadoer.
  • tern af en skoldet, flået tomat uden saft og kerner
  • 1 presset fed hvidløg
  • 2 spsk. limesaft
  • 1 tsk. tabasco og salt.
  • Pynt med frisk koriander.

  1. Skær kødet i tynde skiver. Bland kød, tacosauce, majskerner, tern af grøn peber og revet cheddarost, og fyld det i tortillaerne som før. Grill nu quesadillaerne over trækulsgrillen, eller steg dem som før på en pande.