Grillede quesadillas med kylling
Her har vi skåret quasadillaer ud i mindre stykker, så er de fine som en lille snack før maden.
4 pers.
Ingredienser
- 500 g grillet kyllingebryst
- 2 dl tacosauce
- 200 g majskerner
- 1 lille grøn peber
- 200 g revet cheddarost
- 8 soft tortillaer, mexicanske pandekager
- Tilbehør:
- guacamole af 2 mosede avocadoer.
- tern af en skoldet, flået tomat uden saft og kerner
- 1 presset fed hvidløg
- 2 spsk. limesaft
- 1 tsk. tabasco og salt.
- Pynt med frisk koriander.
- Skær kødet i tynde skiver. Bland kød, tacosauce, majskerner, tern af grøn peber og revet cheddarost, og fyld det i tortillaerne som før. Grill nu quesadillaerne over trækulsgrillen, eller steg dem som før på en pande.