-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Grillede rødder med grøn dip
Skøn snack, der samtidig forsyner dig med masser af grønt.
4
Ingredienser
- Grillede rødder:
- 1½ kg rodfrugter, f.eks. rødbeder, lilla gulerødder, gulerødder 1 spsk ekstra jomfru olivenolie til pensling
- Grøn rygeost creme: 1 håndfuld krydderurter, f.eks. persille, estragon, basilikum 175 g rygeost 5+ 1 fed hvidløg salt og peber
Sådan gør du:
- Skræl rodfrugterne og skær i tynde skiver. Pensl rodfrugterne med olivenolie. Varm en grillpande ved rigtig høj varm. Grill rodfrugterne i ca. 3 min. på hver side, til de er møre. Hak krydderurterne og kom dem i en blender eller minihakker sammen med rygeost og presset hvidløg. Kør til en grøn creme. Smag til med salt og peber. Server de grillede rodfrugter med rygeostcreme.
- Energi pr. person: 180 kcal, protein 19%, kulhydrat 58%, fedt 23%.