Grøn suppe
6 personer
Ingredienser
- 4 agurker
- 2 modne avocadoer
- 1 l økologisk sødmælksyoghurt
- 4 spsk. olivenolie
- 1 tsk. stødt spidskommen
- peber
- salt efter smag
- citronsaft efter smag
- 1 bundt dild
- 1 spsk. persille
- 3-4 dl kold mælk, gerne økologisk sødmælk
- Agurkerne flækkes, skrælles og udkernes. Avocadoerne flækkes, stenen fjernes, og kødet skrabes ud med en ske. De to grønsager blendes sammen til en helt glat og klumpfri masse.
- Massen piskes sammen med en god sødmælksyoghurt og nogle skefulde olivenolie. Suppen smages til med spidskommen, salt, peber og citronsaft. Dild og persille hakkes fint og røres i suppen, der stilles koldt.
- Lige inden serveringen røres suppen til passende konsistens med sødmælk.