-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Hakkebøf med sennepssovs, bønner og krydderurter
En klassisk dansk hakkebøf med et strejf af grønt.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stege/kogetid: 10 min.
- 300 g hakket oksekød
- 2 tsk smør
- 2 tsk olivenolie
- salt og friskkværnet peber
- 2 spsk dijonsennep
- 200 g cremefraiche 18%
- 1 tsk majsstivelse (Maizena)
- 250 g grønne bønner
- 2 spsk persille
- evt. 2 tsk purløg (fintklippet)
- Tilbehør:
- brød, kogte kartofler eller ris og evt. grøn salat
- Form 2 hakkebøffer. Brun dem i smør ogolie på begge sider i envarm, halvdyb pande. Krydr med salt og peber. Steg bøffernevidere ca. 3 min. på den ene side og vend dem.
- Rør sennep med cremefraiche og majsstivelse, hæld det i panden og kog op.
- Læg bønnerne rundt om bøfferne, læglåg på panden, og kog ca. 3 min., til bøfferneer lige netop gennemstegte.
- Servér med brød, kartoflereller ris og drys med persille og evt.purløg.