-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Havregrød med tørret havtorn, ristede kerner og hyldeblomstsirup
4
Ingredienser
- Grød:
- 4 dl grovvalset økologisk havregryn
- 4 dl vand
- 4 dl økologisk sødmælk
- knivspids havsalt
- En håndfuld tørret havtorn (kan bl.a. købes hos grødbaren Grød)
- Ristede kerner:
- 50 g hele rugkerner
- 50 g hele speltkerner
- 50 g hele havre kerner
- 50 g hele bygkerner
- 50 g hørfrø
- 50 g græskarkerner
- 50 g solsikkekerner
- 50 g hasselkerner
- 5 spsk. honning
- Hyldeblomstsirup:
- 0,5 l Søbogaards Hyldeblomstsaft
- 1 dl sukker
Sådan tilbereder du grøden
- Ristede kerner: Kernerne stilles i blød i 12 timer. Skyl de hele kerner med koldt vand og rist derefter alle kernerne på panden, til de bliver sprøde og får en gyldenbrun farve. Tilsæt honning og lad kernerne blive karameliseret. Lad de karameliserede kerner hvile på bagepapir, indtil de er sprøde.
- Hyldeblomstsirup: Bland saft og sukker i en gryde og lad saften koge ind til sirupskonsistens.
- Hæld siruppen på flaske eller dåse og lad den køle af.
- Grød: Bland gryn, vand og mælk i en gryde og kog langsomt op i ca. 5 minutter. Smag til med havsalt.
- "Drys havtorn og kerner over den varme grød og giv den et stænk hyldeblomstsirup. "