Hindbærmarcipan uden sukker
Jane Ryberg har skrevet en e-bog med opskrifter på julemad uden sukker, mejeriprodukter og hvedemel. Få her hendes opskrift på lækker hindbærmarcipan.
Ingredienser
- 50 g. hindbær (optøet)
- 1 stor spsk. kokosolie
- 100 g. hele mandler
- 1 spsk. æblemos
- 1 spsk. agavesirup
- 100 g. chokolade
Sådan gør du:
- Hindbærrene overhældes med kogende vand igennem en si. Mos dem med en ske og lad dem dryppe godt af for væske.
- Smelt kokosolie ved svag varme og lad det køle helt af. Mal de hele mandler til mandelmel i en kaffekværn og tilsæt æblemos og agavesirup, så det bliver til marcipan. Marcipanen blandes godt med hindbærrene til en ensartet masse.
- Stil massen i køleskabet 1 times tid, så er de nemmere at trille.
- Smelt chokolade over vandbad og tril små kugler, som dyppes heri.