dessert

Hindbærmarcipan uden sukker

Jane Ryberg har skrevet en e-bog med opskrifter på julemad uden sukker, mejeriprodukter og hvedemel. Få her hendes opskrift på lækker hindbærmarcipan.

Ingredienser

  • 50 g. hindbær (optøet)
  • 1 stor spsk. kokosolie
  • 100 g. hele mandler
  • 1 spsk. æblemos
  • 1 spsk. agavesirup
  • 100 g. chokolade

Sådan gør du:

  1. Hindbærrene overhældes med kogende vand igennem en si. Mos dem med en ske og lad dem dryppe godt af for væske. 
  2. Smelt kokosolie ved svag varme og lad det køle helt af. Mal de hele mandler til mandelmel i en kaffekværn og tilsæt æblemos og agavesirup, så det bliver til marcipan. Marcipanen blandes godt med hindbærrene til en ensartet masse.
  3. Stil massen i køleskabet 1 times tid, så er de nemmere at trille.
  4. Smelt chokolade over vandbad og tril små kugler, som dyppes heri.