-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Traditionelle hvide hveder
Sådan fejrer du bededag - med te og skønne hveder, som traditionen kræver.
12 stk.
Ingredienser
- 50 g gær
- 2 dl mælk
- 2 æg
- 1 tsk. sukker
- 500 g hvedemel
- 1 tsk. salt
- 75 g blødt smør
- Udrør gæren i den koldemælk. Pisk æggene i, tilsætsukkeret, og kom halvdelenaf melet i. Rør dejen sammenmed en grydeske. Tilsæt salt.Rør smørret i. Kom resten afhvedemelet i, og ælt dejen let.
- Smør en skål med olie. Komdejen heri. Vend dejen rundt,så den bliver olieret. Læg etstykke plastfilm over skålen, oglad dejen hæve ca. 1 time.
- Form 12 boller. Læg dem ien form 20 x 30 cm foret medbagepapir. De skal lægges med2 cm’s mellemrum, så de grorsammen under bagningen.
- Bag bollerne ca. 20 min ved200 gr. Server med smør.