Skagen

Hverdagsmad: Ta' med til Skagen

Genskab stemningen af sol, glade dage og milde havbriser fra Skagens bolværksrestauranter derhjemme.

Helstegt rødspætte med brunet tyttebærsmør og grillet citron

en smørstegte rødspætte serverer skawboerne gerne med hedens tyttebær. Brug alternativt ribs eller hindbær.

Se opskriften her


Salat med hindbær, Skagenskinke og grillet gedeost

Sødt, sprødt, syrligt og salt – en smuk salat af ingredienser, som klæder hinanden, og som hurtigt kan smækkes sammen.

Se opskriften her


Grov laksetatar med ristet rugbrød

Hverdagsmad: Ta' med til Skagen

Laksetatar er sund og hurtig luksusmad både til hverdag og fest. Spis med masser af brød og salat til.

Se opskriften her


Hverdagsmad: Ta' med til Skagen

Stjerneskud med ærter

Sprødt og blødt i skøn forening. Brug sæsonens friske råvarer til nemt og lækkert at lave en klassiker fra bunden.

Se opskriften her