-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Hvide asparges med ansjos og brødkrymmel
Hvide asparges er en sommerdelikatesse, som har godt af lidt salt tilbehør.
1
Ingredienser
- 10 g olivenolie til stegning
- 25 g ansjoser
- 1 fed hvidløg
- 30 g grov rasp
- 150 g nye, hvide asparges
- frisk mynte.
Sådan laver du hvide asparges med ansjos og brødkrymmel
- Varm olien op på en pande. Kom ansjoserne på og mos dem ud. Hak hvidløget fint og tilsæt det sammen med raspen.
- Steg, til raspen er gylden, brun og sprød. Skræl aspargesene og kog dem al dente i letsaltet vand i ca. 10 min. Hæld vandet fra og kom dem i en dyb tallerken. Hæld raspblandingen hen over de lune asparges og drys med lidt hakket, frisk mynte.
- TIP Retten kan også laves med dampede, grønne asparges eller med dampede, små slikporrer og med friske, nye ærter.
- Se også opskrift på chilirejer med ansjos og brødkrymmel.