Italiensk ferskendessert med rosiner

Italiensk ferskendessert med rosiner

Nyd de solmodne, dunede frugter i sommerfriske desserter.

4 personer

Ingredienser

  • 4 ferskner
  • Fyld:
  • 8 mandelbiscotti
  • 2 æggeblommer
  • 2 spsk. Marsala eller sherry
  • 30 g smør
  • ½ tsk. kanel
  • 4 spsk. hakkede rosiner
  • 3 spsk. sukker
  • 4 spsk. flydende honning eller ahornsirup
  • Tilbehør:
  • vaniljeis eller nougatis og friske hindbær

  1. Halver fersknerne, fjern stenene, og fordel dem i et smurt ovnfast fad.
  2. Knus kagerne, og kom dem i en skål. Bland dem med æggeblommer, Marsala, smør, kanel, rosi-ner og sukker. Fordel fyldet i fersknernes huller. Bag fersknerne ved 200 gr. på midterste ovnribbe ca. 25 min. Dryp honning over inden servering.