-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Italienske frikadeller med parmaskine
Skønne italienske frikadeller med parmaskinke, der serveres med en frisk fennikelsalat.
ca. 25 stk
Ingredienser
- 500 g hakket kalvekød
- 1 spsk. havsalt
- friskkværnet peber
- 1½ dl mælk
- 25 g brødkrummer
- 1 æg
- 1 tsk. fennikelfrø
- 70 g parmaskinke
- Fennikelsalat:
- 250 g rucola
- 1 fennikel
- 3 skiver brød skåret i tern
- 2 spsk. olivenolie
- 50 g parmesan
- Dressing:
- 2 spsk. rød balsamico
- 6 spsk. olivenolie
- Pynt: 4 spsk. sorte oliven
Sådan gør du
- Rør kalvekød sammen med salt og peber.
- Hæld mælken over brødkrummerne, og lad det trække i 5 min.
- Skær parmaskinken i små tern. Knus fennikelfrøene i en morter eller i en minihakker.
- Rør farsen sammen med æg, opblødte brødkrummer, parmaskinke, knuste fennikelfrø og hakket persille.
- Form farsen til små runde bolde på størrelse med valnødder.
- Opvarm olien på en sliplet pande. Steg kødbollerne i 6-7 min. på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.
- Skyl rucola, og slyng den tør. Snit fenniklen helt fint.
- Skær brødet i tern, og bland brød med olie. Steg croutonerne sprøde på en pande.
- Høvl parmesanen med en kartoffelskræller.
- Bland rucola sammen med snittet fennikel, croutoner og pynt med høvlet parmesan.
- Rør balsamico og oliveolie sammen. Dryp dressingen udover salaten. Pynt med sorte oliven.