Jordbærkager med bagt creme
10 stks.
Ingredienser
- Creme:
- 1 æg
- 1 æggeblomme
- 1½ dl mælk
- 2 tsk. maizena
- 2 spsk. sukker
- 1 tsk. vanilje
- Desuden:
- 10-12 store, søde jordbær
- 1 lille glas æblegelé
- evt. 10-12 blåbær
- Del dejen og tryk den ud i små, glatte eller riflede forme, alt efter hvad du har. Pisk æg, æggeblomme, mælk, maizena, sukker og vaniljesukker sammen, og fordel cremen i formene.
- Bag dem ved 180 gr. i 15-20 min., eller til cremen er stivnet. Tag kagerne ud, og lad dem køle helt af.
- Gør bærrene i stand. Hæld 1-2 spsk. vand i glasset med gelé, og smelt den i mikroovnen.
- Top kagecremen op i kagerne, og pynt med jordbær. Øs letsmeltet gelé over kagerne, så de er dækket, og pynt f.eks. med blåbær.