Jordbærkager med bagt creme

Jordbærkager med bagt creme

10 stks.

Ingredienser

  • Creme:
  • 1 æg
  • 1 æggeblomme
  • 1½ dl mælk
  • 2 tsk. maizena
  • 2 spsk. sukker
  • 1 tsk. vanilje
  • Desuden:
  • 10-12 store, søde jordbær
  • 1 lille glas æblegelé
  • evt. 10-12 blåbær

  1. Del dejen og tryk den ud i små, glatte eller riflede forme, alt efter hvad du har. Pisk æg, æggeblomme, mælk, maizena, sukker og vaniljesukker sammen, og fordel cremen i formene.
  2. Bag dem ved 180 gr. i 15-20 min., eller til cremen er stivnet. Tag kagerne ud, og lad dem køle helt af.
  3. Gør bærrene i stand. Hæld 1-2 spsk. vand i glasset med gelé, og smelt den i mikroovnen.
  4. Top kagecremen op i kagerne, og pynt med jordbær. Øs letsmeltet gelé over kagerne, så de er dækket, og pynt f.eks. med blåbær.