Kål & chili: Frokostsalat med kylling
Lækker og skøn opskrift
4
Ingredienser
- 2 stk. kyllingebryst, 250 g
- salt, peber
- 1 spsk olivenolie
- 4-5 spsk Teriyakisauce
- ½ spidskål
- 1 bdt. forårsløg
- 1 æble
- 1 udkernet, fintsnittet rød chili
- 25 g frisk snittet kokosnød
- 1 bdt. koriander
- lime
- 300 g fuldkornsspeltbrød
Sådan gør du:
- Dup kyllingekødet tørt, drys salt og peber på og pensl det med Teriyakisauce. Varm olien og steg kyllingekødet 4-5 minutter på hver side, tag det op og lad det afkøle. Kog panden af med yderligere Teriyakisauce. Hæld stegeskyen i en skål, smag til med peber og evt. salt og brug den som dressing. Snit kål og forårsløg. Udkern og skær æblet i både. Anret alle ingredienser lidt bunkevis med lime og kyllingekødet, skåret i skiver. Drys med frisk koriander og server med brød og dressing.
- Energi pr. person: 450 kcal., fedt 28%, protein 32%, kulhydrat 40%