kål

Kål & chili: Frokostsalat med kylling

Lækker og skøn opskrift

4

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingebryst, 250 g
  • salt, peber
  • 1 spsk olivenolie
  • 4-5 spsk Teriyakisauce
  • ½ spidskål
  • 1 bdt. forårsløg
  • 1 æble
  • 1 udkernet, fintsnittet rød chili
  • 25 g frisk snittet kokosnød
  • 1 bdt. koriander
  • lime
  • 300 g fuldkornsspeltbrød

Sådan gør du:

  1. Dup kyllingekødet tørt, drys salt og peber på og pensl det med Teriyakisauce. Varm olien og steg kyllingekødet 4-5 minutter på hver side, tag det op og lad det afkøle. Kog panden af med yderligere Teriyakisauce. Hæld stegeskyen i en skål, smag til med peber og evt. salt og brug den som dressing. Snit kål og forårsløg. Udkern og skær æblet i både. Anret alle ingredienser lidt bunkevis med lime og kyllingekødet, skåret i skiver. Drys med frisk koriander og server med brød og dressing.
  2. Energi pr. person: 450 kcal., fedt 28%, protein 32%, kulhydrat 40%