-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Kammuslinger med pasta og rosmarin
4 personer
Ingredienser
- 300 g pasta f.eks. rør
- 1 courgette
- 1 løg
- 8 store kammuslinger
- salt, peber
- 2 spsk. olivenolie
- 1-2 tsk. finthakket grøn chili
- 1-2 tsk. friskhakket rosmarin
- 1 fed hvidløg
- 1 tomat, flået og skåret i tern
- 2 dl tør hvidvin eller bouillon
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte.
- Skær courgetten i meget tynde strimler, og snit løget. Steg kammuslingerne på en pande i den ene spsk. olie. Krydr dem
- Kom den anden spsk. olie på panden, og svits courgette og løg, til det er blødt, men uden at det tager særlig farve. Kom chili, rosmarin, hvidløg, tomat og hvidvin på panden, og kog det hele sammen 3-4 min. Vend pastaen i, og smag til med salt og peber. Vend forsigtigt kammuslingerne i, eller server dem til pastablandingen.