-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Lækre og milde kanelboller
Kom godt i gang fra morgenstunden: Milde og bløde boller til morgenkaffen er en god start på dagen, især når de er hjemmebagte.
Ca. 22 stk.
Ingredienser
- Kanelboller
- 5 dl mælk
- 50 g gær
- 2 tsk. salt
- 1 spsk. sukker
- 1 dl neutral olie
- ca. 600 g mel
- æggehvide til pensling
- kanel og rørsukker til drys
- Lun mælken, og hæld den over smuldret gær, salt og sukker. Tilsæt olie oghalvdelen af melet, og pisk det hele grundigt. Tilsæt mere mel, ælt dejen igennem,og lad den hæve lunt og tildækket i ca.40 min.
- Del dejen, og form den til boller. Laddem efterhæve på to plader med bagepapir i ca. 20 min.
- Pensl med letpisket æggehvide, drysmed kanel og sukker, og giv hver af bollerne et dybt klip. Bag bollerne ved 210gr. i ca. 13 min., og lad dem køle af på enrist.