12 stks.

Ingredienser

  • Dej:
  • 1 portion færdigbagte eclair (se opskrift på eclair)
  • Konditorcreme:
  • 2½ dl mælk
  • 2 pasteuriserede æg
  • 2 spsk. sukker
  • 1 spsk. maizena
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 dl piskefløde
  • Pynt:
  • ca. 300 g marcipan
  • lidt sigtet kakao

  1. Bag dejen til kartoffelkagerne. Skær de afkølede eclair op, og fyld dem med konditorcreme nedenfor, ved hjælp af en sprøjtepose. Læg toppene på plads igen.
  2. Creme: Pisk mælk, pasteuriserede æg, sukker, maizena og vaniljesukker sammen i en rustfri kasserolle. Kog cremen op under omhyggelig omrøring, og tag den fra varmen, når den er tyknet. Pisk jævnligt cremen igennem, mens den køler helt af. Det gør, at konsistensen bliver luftig.
  3. Pisk fløden stiv, og bland den i den køleskabskolde kagecreme.
  4. Del marcipanen i 12 kugler. Rul og pres dem ud enkeltvis mellem to stykker bagepapir. Læg dem over kagerne, og sigt lidt kakao over dem til sidst.