-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Kirsebærsirup
Denne sirup kan man serveresom tilbehør til is eller man kanfortynde den til saftevand, evt.blandet med lidt citronsaft.
ca. 6 dl sirup
Ingredienser
- 500 g kirsebær
- 500 g sukker
- 3 dl vand
- saften af 1 citron
- korn af 1 stang vanilje
Sådan laver du kirsebærsirup
- Skyl og nip kirsebærrene.
- Kog sukker, vand og citronsaft til ufarvet sirup. Tilsæt kirsebær og vaniljekorn, og kog det uden låg i 5-10 min. Pisk det igennem med et piskeris.
- Afdryp saften i en sigte et par timer.
- Kog siruppen lidt ind – ca. 5 min. Hæld siruppen på en ren og skoldet flaske. Luk den til, og opbevar den i køleskabet.