-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Kirsebærtrøfler
(18-24 stk.)
Ingredienser
- Arbejdstid: 45 min.
- Kogetid: 3 min.
- Ikke fryse-egnede
- 200 g mørk chokolade (grofthakket)
- 1 dl piskefløde
- 1 spsk kirsebærlikør
- 50 g amarenakirsebær eller syltede kirsebær (grundigt afdryppede, hakkede)
- Pynt:
- kakao, hakket mørk chokolade eller chokoladespåner
- Kom chokoladen i en skål. Giv fløden et stille opkog og hæld den over chokoladen. Rør, til chokoladen er smeltet sammen med fløden.
- Tilsæt kirsebærlikør og kirsebær og stil trøffelmassen koldt, til den kan formes (1-2 timer).
- Form trøffelmassen til kugler og tril dem i kakao, hakket chokolade eller chokoladespåner.
- Opbevar trøffelkuglerne i en kagedåse i køleskabet.