Kokosmakroner med citron

Kokosmakroner med citron

Små, lækre mundfulde med et friskt strejf af citron.

16 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Bagetid: 12-15 min.
  • 5 dl kokosmel
  • 175 g sukker
  • 2-3 tsk. citronskal (øko)
  • 3 æggehvider
  • 100 g mørk chokolade

  1. Bland kokosmel, sukker, fintrevet citronskal og æggehvider sammen i en skål.
  2. Form massen til 16 toppe med en spiseske, og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
  3. Bag kagerne ved 180 grader i 12-15 min. på midterste ovnribbe.
  4. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn.
  5. Dyp kagernes bund i chokoladen, og stil dem på plastfilm. Lad chokoladen stivne, evt. i køleskab.