Kom sommeren på glas
Madredaktør, Mette Mølbak, vil bruge sit efterår på at sylte alle sommerens frugter. Få de lækre opskrifter her.
På vej til arbejde mærkede jeg den. Den kolde vind, der krøb ind under min jakke, som et sikkert tegn på, at sommeren er ved at pakke sammen for i år.
"Der har aldrig været så lang tid til sommer, som nu," sagde en kollage den anden dag. Og det er næsten til at blive helt deprimeret over. Derfor forsøger jeg at forlænge sommeren en smule ved at sylte nogle sensommerens bær og frugter.
Weekendens projekt står på at sylte den pose blommer jeg fik af min svigermor i denne uge, og har du selv mod på at sylte, så får du her fem lækre opskrifter på sylterier, der vækker glæde og sommerminder langt ind i efteråret.
Få opskriften på brombærsylt med kardemomme
Få opskriften på blommemarmelade og trifli
Få opskriften på hyben-ketchup
Få opskiften på kylling med lynsyltede pærer
Få opskriften på syltet æble og selleri med røget fisk
Se også: Madredaktørens favoritter - så er det syltetid