Kræmmerhuse med abrikosskum

Kræmmerhuse med abrikosskum

12 stk.

Ingredienser

  • 12 købte små kagekræmmerhuse
  • Abrikosskum:
  • 10 tørrede orange abrikoser
  • saft fra 1 appelsin
  • 1 spsk. sukker
  • korn fra ½ vaniljestang
  • 1 spsk. Grand Marnier likør
  • 2½ dl piskefløde
  • Pynt:
  • 12 mynte- eller citronmelisseblade

  1. Skær abrikoserne i små tern, og komdem i en lille gryde med appelsinsaft,sukker og vaniljekorn. kog det hele op,og blend det med en stavblender. tilsætgrand marnier, og lad det køle helt af.
  2. Pisk fløden til skum, og vend abrikosmassenrundt i fløden lige indenservering. Smag skummet til med grandmarnier.
  3. fordel abrikosskummet i kræmmerhusenelige inden servering, og pynt med etlille friskt blad. Stil kræmmerhusene i enskål med sukker, så de står solidt. Spisdem straks, så de ikke bliver bløde.