
Kræmmerhuse med abrikosskum
12 stk.
Ingredienser
- 12 købte små kagekræmmerhuse
- Abrikosskum:
- 10 tørrede orange abrikoser
- saft fra 1 appelsin
- 1 spsk. sukker
- korn fra ½ vaniljestang
- 1 spsk. Grand Marnier likør
- 2½ dl piskefløde
- Pynt:
- 12 mynte- eller citronmelisseblade
- Skær abrikoserne i små tern, og komdem i en lille gryde med appelsinsaft,sukker og vaniljekorn. kog det hele op,og blend det med en stavblender. tilsætgrand marnier, og lad det køle helt af.
- Pisk fløden til skum, og vend abrikosmassenrundt i fløden lige indenservering. Smag skummet til med grandmarnier.
- fordel abrikosskummet i kræmmerhusenelige inden servering, og pynt med etlille friskt blad. Stil kræmmerhusene i enskål med sukker, så de står solidt. Spisdem straks, så de ikke bliver bløde.