Kylling med peberfrugter
Hurtig og lækker hverdagsmad med kylling - sådan laver du lækker wokmad med kylling, peberfrugt, champignoner og porrer.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
 - Stegetid: ca. 7 min.
 - 2 spsk. olie
 - 500 g kyllingebryst
 - 2 fed hvidløg
 - 2 gule peberfrugter
 - 2 porrer
 - 100 g champignoner
 - 2 spsk. fiskesovs
 - 1 spsk. østerssovs
 - 1 spsk. sukker
 - peber
 - 2 spsk. ingefær
 - Pynt: koriander, limebåde og evt. lidt rød chili
 - Tilbehør: ægnudler
 
- Varm en wok eller dyb stegepande op med olie. Skær kyllingekødet i terninger. Steg kylling og finthakket hvidløg i et par min.
 - Rens peberfrugter og porrer, og skær dem i fine strimler. Skær rensede champignoner i kvarte.
 - Kom fiskesovs, østerssovs, sukker, peber, friskrevet ingefær, peberfrugter, porrer og champig-noner på panden. Steg dem i yderligere 5 min. Tjek, at kyllingen er gennemstegt.
 - Servér retten med kogte ægnudler. Pynt med koriander, limebåde og evt. fintsnittet chili.