Kylling med tomatsalat

Kylling med tomatsalat

Let og dog mættende aftensmad på ingen tid.

1 person

Ingredienser

  • 1 kyllingebrystfilet (150 g)
  • 200 g stilkeller kryddertomater
  • salt og sherry eller æbleeddike
  • basilikum
  • en håndfuld grøn salat
  • 50 g brød
  • evt. hvidløg til at gnide salatskål eller det ristede brød med
  • salt og peber

  1. Skær de skyllede tomater i skiver. Breddem ud i en skål, drys med salt og hakkedebasilikumblade, og dryp med eddike.
  2. Læg kødet i en plastpose, og bank detfladt med håndroden eller en kødhammer.Drys med salt og peber, og steg det hurtigtpå begge sider i en grillpande.
  3. Energi pr. person:1540 kilojoule (358 kcal)Energifordeling:Protein: 35 g – 38 %Kulhydrat: 34 g – 38 %Fedt: 10 g – 23 %