Kylling med tomatsalat
Let og dog mættende aftensmad på ingen tid.
1 person
Ingredienser
- 1 kyllingebrystfilet (150 g)
- 200 g stilkeller kryddertomater
- salt og sherry eller æbleeddike
- basilikum
- en håndfuld grøn salat
- 50 g brød
- evt. hvidløg til at gnide salatskål eller det ristede brød med
- salt og peber
- Skær de skyllede tomater i skiver. Breddem ud i en skål, drys med salt og hakkedebasilikumblade, og dryp med eddike.
- Læg kødet i en plastpose, og bank detfladt med håndroden eller en kødhammer.Drys med salt og peber, og steg det hurtigtpå begge sider i en grillpande.
- Energi pr. person:1540 kilojoule (358 kcal)Energifordeling:Protein: 35 g – 38 %Kulhydrat: 34 g – 38 %Fedt: 10 g – 23 %