Kylling og parmaspid med salvie
Kylling i passende stykker og parmaskinke, der evt. kan erstattes af chorizo og salvie, der kan varieres med frisk basilikum.
4 pers.
Ingredienser
- ca. 500 g kyllingekød uden skind og ben
- salt og peber
- 8 skiver parmaskinke
- 16 friske salvieblade
- olie
- grillspid af træ
- Lad spiddene trække i vand i en halv times tid, så de ikke sålet brænder på.
- Drys kødet med salt og peber, og fordel det på skinkeskiverne. Fold skinken omkring kødet sammen med 2 salvieblade i hver pakke. Stik to spid gennem hver pakke. Pensl med lidt olie.
- Steg pakkerne på havegrillen eller øverst i ovnen ved 225 gr. i ca. 15 min. Hvis kødet ovnsteges, pensles det med lidt olie, blandet med soja, for farvens skyld. Saften skal være klar, ikke rosa, når kødet er færdigstegt. Server med citron.