Kylling og parmaspid med salvie

Kylling og parmaspid med salvie

Kylling i passende stykker og parmaskinke, der evt. kan erstattes af chorizo og salvie, der kan varieres med frisk basilikum.

4 pers.

Ingredienser

  • ca. 500 g kyllingekød uden skind og ben
  • salt og peber
  • 8 skiver parmaskinke
  • 16 friske salvieblade
  • olie
  • grillspid af træ

  1. Lad spiddene trække i vand i en halv times tid, så de ikke sålet brænder på.
  2. Drys kødet med salt og peber, og fordel det på skinkeskiverne. Fold skinken omkring kødet sammen med 2 salvieblade i hver pakke. Stik to spid gennem hver pakke. Pensl med lidt olie.
  3. Steg pakkerne på havegrillen eller øverst i ovnen ved 225 gr. i ca. 15 min. Hvis kødet ovnsteges, pensles det med lidt olie, blandet med soja, for farvens skyld. Saften skal være klar, ikke rosa, når kødet er færdigstegt. Server med citron.