Kyllingburger i foccaciabrød
Ingredienser
- 1 spsk. balsamico
- 1 spsk. olivenolie el. olie fra de soltørrede tomater
- salt og peber
- 500 g hakket kylling
- 1 æg
- 2 spsk. løg, finthakket
- 4 soltørrede tomater i olie, drænede og finthakkede
- 1 hvidløgsfed, knust
- 1 håndfuld frisk basilikum, hakket
- 1-2 focacciabrød
- salat og andet ’grønt’ til burgerne, f.eks. tomat, agurk, spirer el. peberfrugt
- Bland balsamico, olie, salt og peber i en lille skål, og sæt den til side. i en større skål rør kød, æg, løg, basilikum, tomater og hvidløg sammen til en fars. tilsæt salt og peber efter smag. form farsen til burgere. skær focacciabrødet i brede skiver svarende til burgerstørrelse.Pensl på begge sider med olieblandingen.
- Grill burgerne på en velsmurt rist over direkte varme i 3-4 minutter pr. side alt efter tykkelse. lad dem få den rette farve, og flyt til indirekte varme i et par minutter. Varm imens focacciabrødet på begge sider over direkte varme i ganske kort tid, så det bare får lidt lækre brændemærker, men er blødt indeni. byg nu din burger med det tilbehør, du har lyst til, og server en god salat til.