Kyllingebryst med asparges
Kyllingebryst serveret med asparges er den skønneste forårsret.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 15 min.
- 2 stk. kyllingebryst
- 2 1/2 dl hønsebouillon
- 150 g friske grønne asparges
- 1 dl cremefraiche 38%
- evt. 1 tsk majsstivelse
- 1 tsk dijonsennep
- salt og peber
- Damp kyllingekødet i bouillon ca. 8 min.
- Skyl aspargesene, skær rodenden af og halvér dem. Læg de tykke aspargesstykker (uden hoved) ned til kyllingekødet og lad dem dampe ca. 4 min. Tilsæt hovederne og lad det få 2 min. mere.
- Si 2 dl suppe over i en gryde og hold kylling og asparges varmt under låg. Kog bouillonen godt igennem og pisk cremefraichen i. Jævn evt. med majsstivelse udrørt i koldt vand og smag til med sennep, salt og peber.
- Anret afdryppet kylling og asparges på varme tallerkner og hæld sovsen over.
- Giv kartofler eller ris til.