Kyllingefrikadeller med majssalsa
Nem og sund middagsret til en travl familie.
4 personer
Ingredienser
- 2 dl smuldret brødkrumme
- 1 ½ dl mælk
- 500 g hakket kylling
- 1 ½ tsk. salt
- 1 æg
- peber
- 1 spsk. olie til stegning
- Majssalsa:
- 200 g majskerner, kogte og afskårne, se herover
- ½ rødløg
- ½ agurk
- 1 rød peberfrugt
- 2 tomater
- 2 spsk. citronsaft
- salt, peber
- Tilbehør: Groft hvedebrød eller naturris
- Udblød brødkrummen i mælken ca. 5 min. Rør kyllingekødet med salt, og kom herefter mælkeblandingen og de øvrige ingredienser til farsen i. Rør farsen godt sammen. Steg farsen til frikadeller i olien.
- Kom majskerne i en skål. Skær rødløg, agurk, peberfrugt og tomater i små tern. Kom dem i skålen til majsene sammen med citronsaft. Smag til med salt og peber. Server salsaen til frikadellerne.