Kyllingefrikadeller med majssalsa

Kyllingefrikadeller med majssalsa

Nem og sund middagsret til en travl familie.

4 personer

Ingredienser

  • 2 dl smuldret brødkrumme
  • 1 ½ dl mælk
  • 500 g hakket kylling
  • 1 ½ tsk. salt
  • 1 æg
  • peber
  • 1 spsk. olie til stegning
  • Majssalsa:
  • 200 g majskerner, kogte og afskårne, se herover
  • ½ rødløg
  • ½ agurk
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 tomater
  • 2 spsk. citronsaft
  • salt, peber
  • Tilbehør: Groft hvedebrød eller naturris

  1. Udblød brødkrummen i mælken ca. 5 min. Rør kyllingekødet med salt, og kom herefter mælkeblandingen og de øvrige ingredienser til farsen i. Rør farsen godt sammen. Steg farsen til frikadeller i olien.
  2. Kom majskerne i en skål. Skær rødløg, agurk, peberfrugt og tomater i små tern. Kom dem i skålen til majsene sammen med citronsaft. Smag til med salt og peber. Server salsaen til frikadellerne.