-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Kyllingesalat i rispapir
Let frokost eller måske en del af din næste buffet.
4
Ingredienser
- 8 stk. ricepaper for wraps
- Fyld:
- 200-250 g strimlet kyllingekød
- kødet af 1 mango i strimler
- 1-2 stilke bladselleri
- 1 gulerod
- udkernet rød peberfrugt
- 8-10 sukkerærter i lange, tynde strimler
- 2-3 forårsløg
- mynte eller koriander
- Drys:
- 1-2 spsk sorte sesamfrø
- 1 spsk chiliflager
- 1 dl chilidip-sauce
Sådan gør du:
- Skær alle grønsager i lange, tynde strimler, bland dem med kylling og mango samt stilke af koriander og mynte. Dyp rispapiret i koldt vand 1-2 minutter. Læg arkene fladt ud og fyld strimlet kød, grønt, frugt og krydderurter på, før de rulles sammen. Drys rullerne med sesam og chili og spis dem med chilidip-sauce.
- Tips: Du kan også lave rullerne med rejer eller oksekød.
- Energi pr. person: 290 kcal, fedt 14%, protein 23%, kulhydrat 63%