Kyllingesalat
4 pers.
Kyllingesalat
- 1 kylling (ca. 1400 g)
- salt og peber
- ¼ blomkål
- 3 dl optøede ærter
- 1 peberfrugt
- 1 bdt. forårsløg
- 3 dl græsk yoghurt el. ymer
- 3 spsk. Hellmann’s salatmayonnaise
- karry salt og peber efter smag.
- Salat til anretning og brød til servering.
- Drys kyllingen med salt og peber ind- og udvendigt, og steg den ca. 1 time ved 210 gr. køl kyllingen af, pil kødet af kyllingen, og skær det i mundrette stykker. Bland buketter af blomkål, ærter, snittet peberfrugt og forårsløg med kyllingekødet.
- Rør yoghurt sammen med mayonnaisen, og smag til med karry, salt og peber. skyl, tør og snit salaten. Bland kød og grønt sammen. dryp lidt af dressingen over salaten, og server resten til sammen med lunt brød.