Lækre cookies med seasalt-chokolade
Disse cookies er den perfekte blanding af chokolade og havsalt. Vil du gerne have dem ekstra sprøde, kan du bage dem lidt længere.
25-30 stk.
Total:30 minutter
Arbejdstid:15 minutter
Ingredienser
- 200 g blødt smør
 - 150 g sukker
 - 75 g mørk muscovadosukker
 - 25 g lys sirup
 - 1 æg
 - 1 tsk. natron
 - 1½ tsk. vaniljesukker
 - 3 spsk. kakao
 - 250 g hvedemel
 - 100 g hakket mørk chokolade med seasalt (vi brugte Lindts)
 - 100 g hakkede, saltede peanuts
 
Sådan gør du:
- Rør smør, sukker, muscovadosukker og sirup ca. 2 min. Brug gerne en håndmikser eller køkkenmaskine med dejkrog. Rør ægget i. Kom natron, vaniljesukker, kakao og hvedemel i. Rør 2 min. Rør chokolade og peanuts i.
 - Fordel dejen i 25-30 kugler på bagepapir på 2-3 bageplader. Der skal være god afstand mellem kagerne.
 - Bag kagerne ved 175 gr. ca. 15 min.