-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Lagkage med hindbærsirup
10 personer
Ingredienser
- 3 lyse lagkagebunde
- Creme:
- 21⁄2 dl sødmælk
- 2 tsk. vaniljesukker
- 2 æg
- 2 spsk. sukker
- 1 spsk. majsstivelse
- 10 g smør
- Desuden:
- 2 dl piskefløde
- 10 knuste makroner
- 1 dl hindbærsirup
- Glasur:
- 250 g flormelis
- 4-5 spsk. kogende vand
- rød frugt- eller bolsjefarve
- Pynt:
- flødeskum af 1 dl piskefløde
- Tilbehør:
- hindbærsirup og kiwitern
- Pisk mælk, vaniljesukker,æg, sukker og majsstivelseud i en gryde. Bring det i kogunder omrøring. Lad det bobleca. 1 min., mens der hele tidenrøres. Rør smørret i. Kom cremeni en skål, drys lidt sukkerover, og lad cremen køle af ikøleskabet.
- Pisk fløden til skum, og vendden i cremen. Kom de knustemakroner i en skål, og blanddem med hindbærsirup. Fordelhalvdelen af cremen på en lagkagebund,og fordel halvdelenaf makronerne herover. Gentagog læg den sidste bund øverst.
- Rør glasuren sammen ogfordel den over kagen. Ladglasuren stivne. Pynt med flødeskumstoppe,brug en kagesprøjte.Server lagkagen medhindbærsirup og gerne kiwitern.