Mazarinkager med chantillycreme
Lækker kombination af jordbær, creme og sprød bund i disse mazarinkager med chantillycreme.
Mazarinkager med chantillycreme
Tid: ca. 30 min. plus tid til bagning
(8 kager)
100 g smør
100 g sukker
100 g mandelmel
50 g hvedemel
2 æg
50 g hvid chokolade
Creme:
2 dl piskefløde
korn af 1 stang vanilje
2 spsk. sukker
300 g jordbær
lidt flormelis til pynt
1. Tænd ovnen ved 175 grader. Rør smør med sukker, mandelmel, hvedemel og æg. Hak chokoladen, og kom i dejen.
2. Fordel dejen i 8 små smurte forme, ca. 7 cm diameter. Bag kagerne i ovnen i ca. 15 min., til de er gyldenbrune. Afkøl på en rist.
3. Pisk fløden til let skum. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Rør sukker og vaniljekorn i flødeskummet, og pisk yderligere et øjeblik, til skummet er tykt. Fordel cremen på den bagte bund, og pynt med jordbær og et drys flormelis.
► SE OGSÅ: Nemme jordbærkager med myntecreme
► SE OGSÅ: Jordbær shake
► SE OGSÅ: 5 opskrifter med sommersøde jordbær