Jordbær

Mazarinkager med chantillycreme

Lækker kombination af jordbær, creme og sprød bund i disse mazarinkager med chantillycreme.

Mazarinkager med chantillycreme

Tid: ca. 30 min. plus tid til bagning

(8 kager)

100 g smør

100 g sukker

100 g mandelmel

50 g hvedemel

2 æg

50 g hvid chokolade

Creme:

2 dl piskefløde

korn af 1 stang vanilje

2 spsk. sukker

300 g jordbær

lidt flormelis til pynt

1. Tænd ovnen ved 175 grader. Rør smør med sukker, mandelmel, hvedemel og æg. Hak chokoladen, og kom i dejen.

2. Fordel dejen i 8 små smurte forme, ca. 7 cm diameter. Bag kagerne i ovnen i ca. 15 min., til de er gyldenbrune. Afkøl på en rist.

3. Pisk fløden til let skum. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Rør sukker og vaniljekorn i flødeskummet, og pisk yderligere et øjeblik, til skummet er tykt. Fordel cremen på den bagte bund, og pynt med jordbær og et drys flormelis.

► SE OGSÅ: Nemme jordbærkager med myntecreme

► SE OGSÅ: Jordbær shake

► SE OGSÅ: 5 opskrifter med sommersøde jordbær