Medaljer med citroncreme

Medaljer med citroncreme

2 personer

Ingredienser

  • Mørdej:
  • 50 g smør
  • 1 spsk. florsukker
  • 1 dl hvedemel
  • fintrevet skal fra ½ usprøjtet
  • citron
  • Citroncreme:
  • 1½ dl piskefløde
  • 2 spsk. lemon curd
  • Evt. sølvkugler og 1 tube chokoladeglasur

  1. Kom smør, florsukker og mel i en skål, og smuldr det sammen med fingerspidserne. Tilsæt citronskal, og saml dejen hurtigt. Stil den på køl en times tid.
  2. Rul dejen ud på et meldrysset bord, og stik seks kagebunde ud med et glas eller en rund udstikker. læg kagerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem på anden øverste ribbe ved 200 gr. i ca. 7 min., eller til de er gennembagte.
  3. Pisk fløden til skum, og vend den forsigtigt sammen med lemon curd.
  4. Læg kagerne sammen lige inden serveringen i tre lag med citroncreme imellem.
  5. Pynt kagerne med chokoladeglasur og sukkerkugler.