Minicupcakes med frosting

Minicupcakes med frosting

ca. 40 stk.

Ingredienser

  • 40 små muffinforme
  • Muffindej:
  • 125 g blødt smør
  • 150 g sukker
  • 2 æg
  • 100 g revet ren rå marcipan
  • 75 g hakket mørk chokolade
  • 1 tsk. revet usprøjtet appelsinskal
  • 1 dl mælk
  • 250 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • Frosting:
  • 4-5 spsk. past. æggehvider
  • 1 tsk. citronsaft
  • 350 g flormelis
  • 125 g blødt smør
  • korn af 1 vaniljestang
  • rød, gul og grøn levnedsmiddelfarve
  • 3 slags kagedrys i de samme farver

  1. Pisk hviderne lidt, indencitronsaft og flormelisrøres i. Pisk ca. 5 min. til ensej marengs. Pisk smør ogvaniljekorn i.
  2. Del frostingen i tre skåle.Farv frostingen i tre forskelligefarver.
  3. Fordel frostingen påkagerne med en sprøjteposemed stjernetylle. Pynt medkagedrys i samme farversom frostingen.