-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Mixed grill
Brug gerne forskellig slags kød til spyddene og lad kødet marinere mindst et par timer.
4
Ingredienser
- Brug gerne forskellig slags kød til spyddene og lad kødet marinere mindst et par timer.
- 600 g kød uden fedtkant f.eks. kylling, svinekød
- og oksekød
- 4 citroner
- lidt frisk timian
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. ekstra jomfru olivenolie
- 1 tsk. flagesalt
- 500 g ærter i bælg
- 1 potte ærteskud
- Tilbehør
- 1 portion kartoffelsalat
Sådan gør du:
- Skær kødet i tern og kom det i en frysepose. Skær citronerne i halve og pres saften ud af de 2 citroner. Resten skal bare være halve. Kom saft og citroner i fryseposen sammen med timian, presset hvidløg, olie og salt. Bind en knude på posen og lad kødet marinere mindst et par timer. Fordel kødet på spyd og grill på alle sider, til kødet er mørt. Tag citronerne op og dup dem tørre. Grill citronerne. Server spyddene med grillede citroner, friskbælgede ærter, ærteskud og kartoffelsalat. Server evt. en dip som tilbehør.
- Energi pr. person: 360 kcal. Fordelt på: protein 35%, kulhydrat 36%, fedt 29%