-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Morgenmadskage
Det lyder næsten for godt til at være sandt, men du kan faktisk sagtens spise kage til morgenmad. Og holde den slanke linje! Her får du Anne Bechs lækre opskrift på en super lækker kage med masser af protein, som du kan spise til morgenmad. Kagen holder dig mæt i mange timer, så du ikke går 'sukkerkold' inden frokost.
Rækker til morgenmad i 4 dage
Total:40 minutter
Ingredienser
- 3 små modne bananer
- 100 g malede mandler
- 100 g malede solsikkekerner
- 4 æg
- 4 spsk skyr
- 3 g FiberHUSK
- 1 strøget tsk bagepulver
- evt. 4 spsk Whey 100 proteinpulver med vanilje, LinusPro
Sådan bager du morgenmadskage
- 1. Blend alle ingredienser med en stavblender, og hæld dejen i en silikonerugbrødsform eller en lille bradepande.
- 2. Bag i en forvarmet ovn ved 170 grader i 30-35 minutter. Smag evt. til med hasselnødder, kanel, eller hvad dit hjerte end begærer.
- 3. Del kagen op i 4 portioner, så du har til 4 dages hurtig morgenmad, som du kan have med on the go. Kan holde sig i køleskabet ca. 3-4 dage eller fryses ned.
- Tip! Nem at tage med. Pak et stykke ind, som du kan spise, når det passer dig.