-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Muffins med cookies
Bløde og saftige muffins bagt med sprøde småkager eller cookies er lette at lave. Et sikkert hit for både børn og voksne.
10 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: ca. 20 min.
- 2 æg
- 125 g sukker
- ½ stang vanilje
- 175 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 knsp. salt
- evt. 2 spsk. kakao
- 125 g smør
- lidt citronskal (øko)
- 1 spsk. citronsaft
- 1 dl mælk
- Fyld:
- 10 cookies, ingefærkiks eller småkager
SÅDAN GØR DU
- Tænd ovnen på 175 grader.
- Pisk æggene skummende med sukker og vaniljekorn i ca. 10 min. med en håndmikser.
- Bland mel, bagepulver, salt og evt. kakao sammen.
- Smelt smørret, og rør det lidt efter lidt i dejen skiftevist med melblandingen, der sigtes i dejen.
- Rør fintrevet citronskal, citronsaft og derefter mælk i dejen.
- Fordél dejen i 10 muffinforme.
- Bag kagerne i ca. 7 min., til de har sat sig lidt, men stadig er bløde. Bræk cookies og småkager i 2-3 stykker. Stik et par stykker i hver muffin.
- Læg et stykke bagepapir over kagerne. Bag dem videre i ca. 15 min., til de er gennembagte. Stik med et træspyd – er der rå dej på, skal de bage videre. Lad muffins med cookies køle af på en bagerist.