Marts måned føles ofte som midt imellem vinter og forår. Med disse retter, som både hylder det nærende og det spirende, vinterrødderne og forårsbebuderen stenbiderrogn, kan du tage behørigt afsked med vinteren og sige pænt goddag til foråret. Alle opskrifter er til fire personer
Af: Frantz Maurice Scott Lundby Foto: Line Thit Klein
Tilføj mere ingefær og peberrod, hvis du ønsker, din cocktail skal være stærk. Hvis du vil fortynde den, kan du bruge vand eller juice. Du kan også komme lidt vodka i til en festlig lejlighed. Få opskriften her.
Fiskesuppe med pighvar, og krabbekløer
Den smagfulde og faste pighvar, som er det fineste, du kan koge fiskesuppe på, udnyttes til mindste bid, da kødet serveres i suppen, og benene bliver brugt til at koge suppen på. Har du en rest af grøntsager, enderaf krydderurter eller lign, så kom det med i suppen fra start. Få opskriften her.
Romainesalat med rygeostcreme og stenbiderrogn
Sprød salat med forårets bebuder, stenbiderrognen, som lover varmere tider. . Stenbiderrognen er i sæson kortvarigt. Prismæssigt er den til at komme i nærheden af i marts, så nyd den i denne skønne salat. Få opskriftenn her.
Cassoulet
Fransk simremad, hvor kødet bliver smørmørt, og som passer perfekt til overgangen mellem vinter og forår. Enhver burde tage sig tiden til at kokkerere i ny og næ. Få opskriften her.
Annonse
Fakta
Frantz Maurice Scott Lundby er indehaver af virksomheden Smagsløg, der bl.a. udvikler marketingsmaterialer til fødevarebranchen. Uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, vinkender, kogebogsforfatter og naturentusiast. Bor i Mols Bjerge.
Hvid chokolademousse med hvid te
En dessertklassiker med et eksotisk touch fra hvid te og litchifrugter. Få opskriften her.