-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Lav dine egne påskeæg med nougat og marcipan
Lav dine egne påskeæg, det er slet ikke så svært, som det ser ud. Her får du opskriften på klassiske hjemmelavede påskeæg med blød nougat og marcipan.
(12 stk)
Ingredienser
- Arbejdstid: 45 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 200 g ægte marcipan
- 75 g blød nougat
- 125 g lys eller mørk chokolade
- 50 g hvid chokolade
- Del marcipanen i ca. 12 stykker og tril dem til kugler. Skær kuglerne midt over og tryk en fordybning i hver halvdel.
- Del nougaten i 12 stykker og tril dem til kugler. Læg en nougatkugle i den ene halvdel af marcipankuglerne og saml dem igen med den anden halvdel.
- Tril kuglerne til æggefacon og vend dem i smeltet lys eller mørk chokolade.
- Læg dem på en plade med bagepapir.
- Smelt den hvide chokolade og lave et siksakmønster ved at dryppe chokoladen fra en gaffel.
- Lad chokoladen stivne.
9 skønne hjemmelavede påskeæg
-
Lav dit eget påskeæg
-
Påskeæg med pistacie og syltet ingefær
-
Påskeæg med hård og blød nougat
-
Hjemmelavede påskeæg med pistacie og orangenougat
-
Lav dine egne påskeæg med nougat og marcipan
-
Chokoladepåskeæg
-
Påskeæg med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids
-
Nemme påskeæg med kokos, du hurtigt kan lave
-
Chokoladeæg med irish coffee