
Bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
Vi har ladet os inspirere af de ting, vi har i grøntsagsskuffen og sammensat en lækker vegetarret med skønne friske urter.
Ingredienser
3 spsk. god olivenolie
1/2 broccoli
6 skrællede gulerødder - skåret i mundrette strimler
1 bundt grønne asparges – renset og skåret i 5 cm lange stykker
1 stor fennikel delt i mindre stykker
1 rød peber - renset og skåret i mindre stykker
2 rødløg delt i kvarte
1 pakke soyabønne fettuccine (4 portioner) kogt efter instruktionen på pakken
2 fed knust/finthakket hvidløg
100 g skyllet og strimlet grønkål
1 bundt frisk timian
Salt og peber
1 brev ’Knorr Bearnaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’
Sådan laver du bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
1. Tænd ovnen på 175 grader.
2. Start med at blande gulerødder, fennikel og løg med 1 spsk. olivenolie, lidt timian, salt og peber og 2 fed knust/finthakket hvidløg og læg blandingen i et fad, som du sætter i ovnen.
3. Mens du bager gulerødder, fennikel og løg i ovnen, koger du sojabønne fettuccinen som anvist på emballagen. Når den er kogt, blander du den med lidt olivenolie og lader den køle af.
LÆS OGSÅ: Antipasta med vafler og bearnaise
4. Når gulerødder og løg er ved at være møre efter 15-20 min. i ovnen (test med en lille kniv), sætte du asparges, grønkål og broccoli i ovnen, til de har fået lidt farve. De må endelig ikke få for meget, men skal være al dente.
5. Tilbered saucen ved at blande 1 brev ’Knorr Béarnaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’ med 2,5 dl vand i en gryde. Kog i 5 minutter, tag gryden af varmen og rør 90 g smør i saucen.
6. Tag alle grøntsagerne ud og bland dem i en skål sammen med fettuccinen. Smag til med salt og peber.
LÆS OGSÅ: Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
7. Anret grøntsager og fettuccinen på et stort fad, pynt med grønkålen på toppen og server med ’Knorr Bearnaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’.