Bønnepasta med spinat
SPONSORERET indhold

Bønnepasta med spinat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Klassisk! Brug en god pasta, eller prøv denne skønne sojabønnepasta fra À la eco, som fås blandt andet i helsekosten og i Irma. Den smager virkelig godt og ganske tæt på rigtig pasta.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
26. sep. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

400 g spinat
4 fed hvidløg
200 g spagetti, gerne fra À la eco
salt
olivenolie
salt og peber
revet parmesan

Sådan laver du bønnepasta med spinat

Skyl spinaten grundigt og gerne flere gange. Kassér de groveste stilke, hvis nødvendigt. Skær hvidløgene i tynde skiver. Kog pastaen i kogende, saltet vand, til den er al dente. Rist hvidløg i olivenolie på en stor, varm pande. De må gerne tage lidt farve. Kom spinaten på panden, og lad den akkurat falde sammen. Vend pastaen i, og smag til med salt og peber. Servér straks med rigeligt parmesan og gerne salat til.

TIP
Hvis du vil have en cremet version, kan du give den lidt ricotta.


PRØV OGSÅ: Spidskål med citrondressing, crutoner og blåbær