Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på callaloo-grøntsagssuppe
Foto: Line Thit Klein Callaloo-grøntsagssuppe

Opskrift på callaloo-grøntsagssuppe

Callaloo-grøntsagssuppe

clock 30 minutter
printer Print
plate 4

1 løg
2 fed hvidløg, finthakket
1 tsk chili, finthakket
150 g callaloo eller spinat, groft hakket
7 dl hønsebouillon
2 dl kokosmælk
lidt citronsaft
evt. lidt chiliolie

Tilbehør: brød.

Sådan gør du

Halvér løget og skær det i skiver. Steg løgene møre i en gryde med olivenolie, tilsæt hvidløg, chili og spinat og steg fortsat 2-3 min.
Hæld hønsebouillon herpå og kog suppen i 15 min.
Tilsæt kokosmælk og kog suppen igennem og krydr med citronsaft, salt og peber og evt. lidt chiliolie.

Server spinatsuppen med brød til.

Se, hvad vi ellers skriver om: Grøntsagssuppe, Suppe og Hovedret