Opskrift på callaloo-grøntsagssuppe
SPONSORERET indhold

Callaloo-grøntsagssuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
27. aug. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

1 løg
2 fed hvidløg, finthakket
1 tsk chili, finthakket
150 g callaloo eller spinat, groft hakket
7 dl hønsebouillon
2 dl kokosmælk
lidt citronsaft
evt. lidt chiliolie

Tilbehør: brød.

Sådan gør du

Halvér løget og skær det i skiver. Steg løgene møre i en gryde med olivenolie, tilsæt hvidløg, chili og spinat og steg fortsat 2-3 min.
Hæld hønsebouillon herpå og kog suppen i 15 min.
Tilsæt kokosmælk og kog suppen igennem og krydr med citronsaft, salt og peber og evt. lidt chiliolie.

Server spinatsuppen med brød til.