Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på frokost: Let, men mæt
Foto: Mikkel Adsbøl Salat med rejer og hytteost

Opskrift på salat med rejer og hytteost

Frokost: Let, men mæt

Lav en lækker frokostsalat med rejer og hytteost - høj på protein og lige til at have med i tasken.

1
Print
 

200 g tomat
½ agurk
60 g grønne bønner (friske eller fra frost)
1 håndfuld frisk basilikum (kan undlades)
1 håndfuld babyleaves eller anden saltblanding
½ bakke ananaskirsebær
8 mandler
evt. saften fra en limefrugt
100 g hytteost (1,5% fra Cheasy)
120 g rejer (friske eller fra frost)
lidt salt og peber.

Energi pr. person:
278 Kcal
Protein:
48 %

Sådan laver du salat med hytteost og rejer:

Del tomaterne.

Del agurken og skær den i skiver. Fjern evt. kernerne, hvis du gerne vil kæle for de æstetiske detaljer

Skær enderne af bønnerne. Del dem på langs og halver den. Bland med frisk basilikum og salatblade. Læg det på en tallerken.

Fjern stilken på ananaskirsebærerne, og fordel dem over salaten. Hak mandlerne og rist dem på en tør pande i 2-3 min. Drys med mandlerne over salaten.

Pres limesaften over og pynt med rejer og hytteost.

Prøv også Morgenmad: Proteinboosteren