Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Grillede majs med kryddersmør
Foto: Line Thit Klein Grillede majs med kryddersmør

Grillede majs med kryddersmør

Grillede majs med kryddersmør

Majs er en herlig spise om sommeren, og med sin sødme og saftighed en favorit hos børn og voksne. Kryddersmørret er peppet op med koriander, chili og blå ost, og smager vidunderligt oven på de varme majs.

Print

Kryddersmør:
50 g blå skimmelost
ca. 150 g smør, stuetemperet
2 spsk frisk koriander, finthakket (kan evt. erstattes af bredbladet persille)
1 frisk rød chili, kernerne fjernet
½ tsk tabascosauce

Sådan gør du

Mas den blå ost ud i smørret med en gaffel, og tilsæt resten af ingredienserne. Smag evt. til med lidt flagesalt og ekstra tabascosauce, hvis der skal mere ”spice” til. Sæt smørret på køl i mindst 1 time før, det serveres med majsene. Fjern bladene fra majsene, og sæt en stor gryde med vand over. Når vandet spilkoger kommer du majsene i – de skal koge i et par minutter. Grill de letkogte majs et par minutter på hver side, og servér dem varme sammen med det kolde smør.

SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Weekendmad: Grillet fiskespyd og pærekage

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter