-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Grøn aspargessuppe med croutoner og krydderurter
En grøn og cremet starter med smag fra de milde og lækre asparges.
4
Ingredienser
- 600 g bagekartofler
- 1 bund grønne asparges
- 1 spsk olivenolie
- 1 fed hakket hvidløg
- 1 liter hønsebouillon
- 1½ dl piskefløde
- salt og peber
- lidt citronsaft
- 2 skiver brød med sej krumme
- 1-2 spsk olivenolie
- lidt hakket purløg og dild til pynt
Sådan gør du:
- Skræl kartoflerne, og skær dem i grove stykker. Knæk den trævlede del af bunden på aspargesene, og smid den del væg. Snit asparges-hovederne i tynde skiver på skrå, og gem dem til fyld i suppen. Snit resten af aspargesstænglerne i grove stykker.
- Kom olivenolie og hvidløg i en gryde, og svits ved svag varme et minut. Tilsæt kartofler og hønsebouillon, og kog, til det er let mørt i ca. 15 min. Tilsæt de grove aspargesstykker, og kog dem med i 5-7 min, til de er møre. Blend suppen med piskefløde, og krydr med salt, peber og citronsaft.
- Skær brødet i små tern, og steg det sprødt på en pande med olivenolie. Krydr det med salt, peber og krydderurter. Vend de snittede aspargeshoveder sammen med croutonerne på panden.
- Anret suppen med en skefuld croutoner, krydderurter og asparges på toppen.