SPONSORERET indhold
Hvid chokolademousse
Desserten smager som en drøm, men uden at du får sukkerchok.
Af: Majbritt Louring Engell/www.netslank.dk
Foto: Mikkel Adsbøl
4
Ingredienser
100 g sukkerfri, hvid chokolade (kan købes hos Frk. skrump)
1,5 dl fløde
1 tsk flydende sødemiddel
1 bæger pasteuriserede æggeblommer (svarer til to æggeblommer)
200 g skyr
100 g friske hindbær
2 passionsfrugter, hvor indmaden er taget ud
lidt frisk citronmelisse
Næringsindhold
-
Energi pr. person:250 Kcal
Sådan laver du chokolademousse
Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en skål i et vandbad. Pisk fløden stiv sammen med flydende sødemiddel. Rør æggeblomme sammen med skyr og smeltet chokolade. Vend forsigtigt flødeskum og chokolademassen.
Fordel moussen i portionsglas og stil dem i køleskabet. Pynt med bær, passionsfrugt og citronmelisse ved servering.