Chokolademousse
SPONSORERET indhold

Verdens bedste chokolademousse

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Super lækker chokolademousse, som alle vi elske. Her får du opskriften på en lækker chokolademousse, som er nem at lave og smager himmelsk!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
05. sep. 2014 | Mad | Hendes Verden
6 personer

Ingredienser

200 g mørk chokolade med et kakaoindhold på 55-65 %
4 pasteuriserede æggeblommer, svarer til 2 af de små bægre
4 spsk. sukker
3 pasteuriserede æggehvider, svarer til 2 af de små bægre
3½ dl piskefløde
lidt flødeskum til pynt

  1. Hak chokoladen, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Pisk æggeblommer og sukker cremet. Rør chokoladen i.
  2. Pisk æggehviderne stive, og vend dem i. Pisk fløden til let skum, og vend den i chokoladecremen.
  3. Kom moussen i glas, eller kom den i en skål. Dæk moussen til, og stil den i køleskabet 2-4 timer.
  4. Pynt moussen med lidt flødeskum.