-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Krydret chokolademousse
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 5 min.
- Køletid: min. 1 time
- Ikke fryse-egnet
- (4 pers.)
- 100 g mørk chokolade
- 1/4 tsk stødt kanel
- 1 knsp stødt nelliker
- 1 knsp stødt chili
- 1 bæger pasteuriserede æggeblommer
- 2 spsk sukker
- 1/4 l piskefløde
Sådan laver du krydret chokolademousse
- Smelt grofthakket chokolade og krydderier i en skål over vandbad.
- Pisk æggeblommer og sukker til en tyk creme og pisk fløden til let skum.
- Vend chokoladen sammen med æggecremen og vend forsigtigt flødeskummet i.
- Fordel moussen i 4 glas og stil dem koldt min. 1 time.
- Pynt evt. med høvlet chokolade.
Lækre opskrifter på chokolademousse
-
Chokolademousse: Nem og julet chokolademousse med kirsebær
-
Dejlig sommerdessert: Hvid chokolademousse med kirsebær
-
Hvid chokolademousse med bagte rabarber
-
Hvid chokolademousse med Earl Grey og honning
-
Forførende mørk chokolademousse med blodappelsin
-
Hvid chokolademousse med hvid te
-
Sense dessert: Chokolademousse
-
Chokolademousse med nøddebund
-
Chokolademousse med mangosalat
-
Fransk kaffe-chokolademousse
-
Chokolademousse med kanel og ingefær
-
Nem chokolademousse: Hurtig og lækker chokoladedessert
-
Chokolademousse - helt uden piskefløde
-
Chokolademousse med syltede rabarber
-
Verdens bedste chokolademousse
-
Krydret chokolademousse
-
Chokolademousse med frugt
-
Chokolademousse med kaffe
-
Hvid chokolademousse med hindbærsauce
-
Chokolademousse med kaffesirup